VERZENDEN & RETOURNEREN

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.
Bestellingen die op werkdagen vóór 16:30 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden.
Kamado’s, pizza- en rookovens vormen de enige uitzondering. Deze proberen wij bij bestelling op werkdagen vóór 16:30 uur, binnen 2 werkdagen bij u te bezorgen.
Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen:

€5,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€7,95 voor pakketpost bestellingen onder de €50,-
Gratis voor bestellingen vanaf €50,-

De verzendkosten naar België bedragen:

€5,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€9,95 voor pakketpost bestellingen onder de €50,-
Gratis voor bestellingen vanaf €50,-

Uw bestelling wordt geleverd door de postbode of pakketbezorger van PostNL, of in geval van een kamado, pizza- of rookoven door onze transportpartner Gorter Logistiek BV.
Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Wij kunnen het moment van aflevering echter niet garanderen.

 

Ophalen?

Wil je je bestelling liever ophalen? dat kan!
Je kunt je order alvast bestellen op de website, geef in het opmerkingen vakje even aan dat je het wilt komen ophalen en eventueel het tijdstip. Wij zorgen ervoor dat je bestelling voor je klaarstaat!

Adres:
Rookplankje.nl
De Trompet 1000
1967DA Heemskerk

Openingstijden voor afhalen:

maandag08:30 – 17:00
dinsdag08:30 – 17:00
woensdag08:30 – 17:00
donderdag08:30 – 17:00
vrijdag08:30 – 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd dienen te worden. Met onze retourportal hebben we dit proces zo gemakkelijk mogelijk voor u gemaakt.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Let op, u bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van retourneren en het in goede staat retourneren. Sommige artikelen, zoals kamado’s, pizzastenen, plate setters en gietijzeren producten zijn kwetsbaar tijdens transport. Wij zullen alleen voor onbeschadigde artikelen het betaalde bedrag terugbetalen.

Uitzonderingen retourneren

Zodra u een product in gebruik genomen heeft vervalt het recht op retour.

Product ruilen?

Wilt u uw product(en) ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@rookplankje.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.