Archieven: Reviews

Review of Apple Smoking Chips 2kg

Beoordeling voorApple Smoking Chips 2kg2KG appel gewonnen via een Fb actie, vandaag gebruikt voor een lekker stuk vlees te maken! Werkt uitstekend!! Geplaatst door Nick Rodenburg op 2018-06-24 14:04:41

Lees verder

Review of The Bastard Medium Complete

Beoordeling voorThe Bastard Medium CompleteTop product, doet alle twijfel weghalen die ik had bij de aankoop. Heel makkelijk in gebruik en perfecte resultaten. Heel goede service gekregen en als pakket zeer behoorlijk opgestuurd om schade te voorkomen. Zeer tevreden! Geplaatst door Wim Mertens op 2018-05-25 19:30:12

Lees verder

Review of Apple Smoking Chips 2kg

Beoordeling voorApple Smoking Chips 2kgVolle box met dikke appelchips voor een mooie subtiele rook toevoeging aan je gerecht! Geplaatst door Vd Noll op 2018-04-22 17:28:30

Lees verder

Review of Cherry Chunks

Beoordeling voorCherry ChunksLeuk verpakt! Prima blokjes kersenhout in een leuke verpakking! Zeker genoeg om een keer of 5 te roken. Geplaatst door Vincent op 2017-07-10 22:04:52

Lees verder

Review of Whisky barrel chunks

Beoordeling voorWhisky barrel chunksSmaaksensatie! wij hebben het jerk chicken recept gemaakt met de whisky barrel rook chunks. wat een smaaksensatie! vanaf het moment dat je een paar chunks tussen de kolen legt, stijgt er meteen een heerlijk aroma op. de smaak van de whisky chunks proef je goed terug in het gerecht! de salsa was […]

Lees verder

Review of Rookplank Western Red Cedar luxe (x2)

Beoordeling voorRookplank Western Red Cedar luxe (x2)Ik heb de red ceder rookplank luxe besteld om cadeau te geven. Ziet er echt mooi uit! Bijna zonde om er iets op te roken!👍🏼 Super gaaf! Geplaatst door Margreet op 2017-05-19 16:50:21

Lees verder

Review of Rookplank Western Red Cedar (x2)

Beoordeling voorRookplank Western Red Cedar (x2)Mooie plankjes om op te roken. Prima verpakt en duidelijke gebruiksomschrijving. Wel even voorgrillen voor de beste smaaksensatie. Geplaatst door Thijs op 2017-05-18 13:02:42

Lees verder

Review of Rookplank Western Red Cedar luxe (x2)

Beoordeling voorRookplank Western Red Cedar luxe (x2)Snelle en goeie service. Goed verpakt. Nooit geweten dat zalm zo lekker kon smaken! Geplaatst door Jelka Visser op 2017-05-13 20:00:42

Lees verder
De waardering van rookplankje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 530 reviews.