Vegetarisch

Gerookte camembert van kersen rookplank

Gerookte camembert van kersen rookplank

Gerookte camembert van kersen rookplank   Bij een rookplank denk je waarschijnlijk niet meteen aan kaas. Toch is deze combinatie erg lekker! Bij kaasspeciaalzaken vind je koudgerookte kaasjes die je enige tijd kan bewaren. Warmgerookte...
Gerookte Paprika met ricottavulling

Gerookte Paprika met ricottavulling

Gerookte Paprika met ricottavulling Dit is nou zo'n plankje dat je tijdens een borrelmiddag met je vrienden graag op tafel zet. Dat je niet altijd vlees of vis op een rookplank hoeft te bereiden wordt wel duidelijk als jouw gasten dit plankje...
Gevulde Pompoen van Ceder Rookplank

Gevulde Pompoen van Ceder Rookplank

Gevulde Pompoen van de Ceder Rookplank Zeg je "herfst", dan denk je natuurlijk aan prachtige roodbruine bladeren, bokbiertjes én pompoenen! Wij zijn gek op pompoen e n grillen deze uiteraard op een rookplank. We kiezen voor Ceder, dat ...
Huevos Rancheros van de rookplank

Huevos Rancheros van de rookplank

Huevos Rancheros van de ceder rookplank Dit Mexicaanse gerecht is heerlijk als ontbijt of lunch. De rookgeur van het cederhout, de hitte van de chili-peper en het romige van de avocado, afgemaakt met fris-pittige smaken van ui, tomaat en...
Op cedar gerookte salade caprese

Op cedar gerookte salade caprese

Op cedar gerookte salade caprese 2 personen BENODIGDHEDEN 1x Western red cedar rookplank 2 bollen (buffel) mozzarella 2 rijpe (BIO) trostomaten (gewassen) Handje vol verse basilicum blaadjes Grofgemalen zwarte...
Peer met Gorgonzola van Rookplank

Peer met Gorgonzola van Rookplank

Peer met Gorgonzola van kersen rookplank 'Sucré salé' noemen de Fransen het en in Italië heet deze smaakcombinatie 'sale dolce'. In dit gerecht komen zoet en zout prachtig op de rookplank bij elkaar. Zijdezachte gorgonzola, fris-zoete pe...
Slow cooked knolselderij

Slow cooked knolselderij

Slow cooked knolselderij Dit vegetarische bijgerecht is echt ongelofelijk lekker! Een mooie bijkomstigheid is dat je de knolselderij kunt garen in de restwarmte van je kamado na een middag of avondje grillen. Door de langzame garing krijgt...