Bij Rookplankje.nl kun je op verschillende manieren veilig betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

ideal logo  iDEAL

iDeal is de populairste betaalmethode in Nederland en werkt in combinatie met tien verschillende banken. Het is een veilige en snelle betaalmethode, waar je geen speciaal account voor nodig hebt. Je betaalt direct met jouw bankpas, indien je bij één van de tien banken bent aangesloten. Kijk voor meer informatie op iDeal.nl.

ideal logo  Bancontact

Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Online betalen met Bancontact is veilig en snel. 

ideal logo  PayPal

Paypal is een snelle betaalmethode en werkt alleen wanneer je een PayPal account hebt. In slechts een paar stappen kun je betalen met jouw PayPal-saldo of aan PayPal gekoppelde bankrekening. Kijk voor meer informatie op Paypal.com.

ideal logo  Klarna Betaal Later

Shop vandaag nog en geniet gelijk van je nieuwe aanwinst. Ben je direct tevreden, dan betaal je in de app. Niet direct tevreden? Probeer het wat langer. De aankoop betaal je tot en met 14 of 30 dagen later. Geen rente. Geen extra kosten.

Let op: Op het moment van aankoop ontvangen wij het orderbedrag van Klarna. Jij bent dit bedrag dus niet aan ons, maar aan Klarna verschuldigd.

Dit bedrag kan je eenvoudig voldoen via de Klarna app of via een betaallink die je per email van Klarna ontvangt.
Kijk voor meer info op Klarna.com

ideal logo  VVV Cadeaukaarten

VVV Nederland is al meer dan 45 jaar de betrouwbaarste uitgever van cadeaubonnen in Nederland. De cadeaubonnen van VVV (voorheen VVV Irischeque, daarvoor VVV Geschenkbon) zijn de populairste cadeaubonnen van ons land. De VVV Cadeaubonnen zijn vanaf 1 november 2017 vervangen door de VVV Cadeaukaart.

Je kan in onze webwinkel betalen met de VVV cadeaukaart. Dit kan tot een bedrag van €50,- per bestelling. Dit heeft te maken met Europese veiligheidsregels. De kaart blijft altijd de waarde houden die nog niet is besteed. Wil je meer uitgeven dan je op de VVV Cadeaukaart hebt staan? Dan kun je het resterende bedrag betalen via iDeal of via onze andere betaalmethodes.